Aktivitetet

Attractions

Praga në dy ditë

Ecni në Sheshin e Qytetit të Vjetër, shikoni Orën Astronomike 'duhet ta shihni' dhe vizitoni kishën e bukur gotike të…

Lexo më shumë »
Activities

Dance and Music Clubs in Prague

Ka shumë klube vallëzimi dhe muzike në Pragë, por në krahasim me baret, shumica e lokaleve të njohura të klubeve…

Lexo më shumë »
Activities

Gay and Lesbian Bars and Clubs

Alcatraz - Klub modern në Zizkov, festa çdo të shtunë të parë dhe të tretë. Tabela e derës krenohet VETËM…

Lexo më shumë »
Activities

Bars and Clubs

Ne kemi mbuluar tashmë disa nga klubet më të nxehta në Pragë, por e vërteta është se ka edhe shumë…

Lexo më shumë »
Activities

Strip and Adult Night Clubs

Rrugët anësore jashtë Sheshit Wenceslas dhe vetë Sheshi kanë përqendrimin më të lartë të klubeve të striptizimit. Klubet më të…

Lexo më shumë »
Activities

Klubet e xhazit

Në Zonja e Vjetër është një klub dhe restorant i sofistikuar në bodrum xhaz që tërheq emra seriozë nga e…

Lexo më shumë »
Kulturë/Argëtim

Rock & Pop

Muzika rock dhe pop ka lënë një gjurmë të pashlyeshme në vend dhe në Pragë në veçanti dhe është ende…

Lexo më shumë »
Kulturë/Argëtim

Skena Jazz

Jazz ka ushtruar një sasi të madhe ndikimi mbi muzikën e Republikës Çeke, dhe nga ana tjetër Republika Çeke ka…

Lexo më shumë »
Activities

Klubet Rock

Rock Café - Kjo është një disko e këndshme me muzikë live. Në katin e parë të klubit ndodhet Jim…

Lexo më shumë »
Kulturë/Argëtim

Arti, Kultura dhe Koha e Lirë

Praga konsiderohet nga shumë si një nga qytetet më romantike në botë, me imazhet e dritave të rrugëve që reflektojnë…

Lexo më shumë »
Kulturë/Argëtim

Argëtim në Pragë

Pavarësisht se ku ktheheni në këtë qytet, gjithmonë ka diçka që të kapë imagjinatën. Nga koncertet klasike në ndërtesa madhështore…

Lexo më shumë »
Culture/Entertainment

Masazhet Erotike të Pragës

Praga nuk është vetëm mjedisi i përsosur për shëtitje përgjatë rrugëve të bukura, romantike me kalldrëm duke zbuluar pamjet historike…

Lexo më shumë »
Back to top button