Itinerari

Attractions

Praga në dy ditë

Ecni në Sheshin e Qytetit të Vjetër, shikoni Orën Astronomike 'duhet ta shihni' dhe vizitoni kishën e bukur gotike të…

Lexo më shumë »
Turne nëpër qytet

Turne Superior të Pragës

“Plotë ditë në Pragë në këmbë, me varkë lumi dhe me tramvaj.” Çdo ditë në orën 10; zgjat 6 orë.…

Lexo më shumë »
Back to top button