Kutna Hora

Activities

Kurse golfi në Republikën Çeke

Republika Çeke është shtëpia e mbi 100 fushave të ndryshme të golfit dhe ky numër do të rritet vetëm në…

Lexo më shumë »
Activities

Udhëtime ditore nga Praga

Ka disa pamje afër Pragës, të cilat janë padyshim jashtë zakonshme. E para prej tyre është Kutna Hora, ku mund…

Lexo më shumë »
Udhëtime/Ekskursione Ditore

Kutná Hora

Falë minierave të saj të argjendit, të cilat ishin të hapura për 250 vjet, Kutna Hora ishte, pas Pragës, qyteti…

Lexo më shumë »
Back to top button