Paratë

Këshilla/Këshilla

Tipping in Prague

Bakshish në përgjithësi priten vetëm në restorante. Një bakshish midis 5 %-15% është i përshtatshëm për një faturë restoranti (disa…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Kurset e këmbimit për valutë

Turistët e Pragës zakonisht do të kenë një kurs këmbimi më të lartë në Pragë, për kurorën çeke, sesa në…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Këshilla për të kursyer para

Shmangni restorantet italiane dhe sushi në qendër të qytetit dhe blini ushqim çek. Do të zbuloni vlerë më të mirë…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Kembim parash

Monedha zyrtare e përdorur në Republikën Çeke është kurora çeke e cila ka shkurtesën ndërkombëtare CZK. Republika Çeke është anëtare…

Lexo më shumë »
Back to top button