Pilsner Urquell

Restorantet

Kompanitë kryesore të birrës

Megjithëse ka shumë etiketa të mëdha që promovojnë birrat e tyre në të gjithë vendin dhe jashtë saj, bashkimet brenda…

Lexo më shumë »
Restorantet

Czech Beer

Birra çeke është e famshme botërore dhe e vlerësuar plotësisht nga vetë çekët. Për shumë shekuj birra çeke ka qenë…

Lexo më shumë »
Udhëtime/Ekskursione Ditore

Birraria Plzeň dhe Pilsner

Për shumë njerëz, Plzeň do të thotë birrë. Kjo është e vërtetë, të paktën, në formën gjermane të fjalës. Pilsner…

Lexo më shumë »
Back to top button