Siguria

Historia

Romët në Republikën Çeke

Shumë ekspertë besojnë se romët, të cilët përbëjnë rreth 0.3% të popullsisë çeke, e kanë origjinën në Indi, por është…

Lexo më shumë »
Siguria

Toruist Safety

Praga është një qytet mjaft i sigurt, ku njerëzit ndihen të relaksuar duke ecur pothuajse në çdo orë, madje edhe…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Ligjet çeke të drogës

Ligjet liberale të Pragës dhe politikat liberale nënkuptojnë se qyteti ka fituar një reputacion të të qenit miqësor me tenxhere,…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Kurset e këmbimit për valutë

Turistët e Pragës zakonisht do të kenë një kurs këmbimi më të lartë në Pragë, për kurorën çeke, sesa në…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Këshilla për të ngrënë jashtë në Pragë

Mos harroni, në Pragë ekzistojnë dy ekzistenca paralele: qyteti i vërtetë dhe qyteti turistik. Në mënyrë tipike, nëse dilni dy…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Këshilla për të kursyer para

Shmangni restorantet italiane dhe sushi në qendër të qytetit dhe blini ushqim çek. Do të zbuloni vlerë më të mirë…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Këshilla të dobishme para se të shkoni

Këshilla të dobishme para se të udhëtoni në Pragë. Nëse dëshironi të shkëmbeni para në Pragë (veçanërisht në qendër të…

Lexo më shumë »
Siguria

Marrja e një taksie gjatë natës

Marrja e një taksie në Pragë sidomos gjatë natës mund të jetë mjaft problem pasi mund të përfundoni me një…

Lexo më shumë »
Back to top button