Kontribuuesit

Na ndihmoni të krijojmë një përmbajtje më të mirë për Pragën – ne po kërkojmë autorë dhe fotografë.

Përmbajtja cilësore e Udhërrëfyesit të Pragës bëhet e mundshme me kontributet nga njerëzit si ju. Të shkruash për ne jo vetëm që do t’ju bëjë të ndiheni si një pjesë e një burimi të mrekullueshëm, por gjithashtu do të keni shumë vëmendje nga kjo gjë.

Ne gjithmonë kërkojmë artikuj të shkëlqyer. Veçanërisht nëse jeni një i huaj që jetoni ose punoni në Pragë ne do donim të dëgjonim nga ju. Ne do të shqyrtojmë secilën ide rreth Pragës që ju mund ta keni, por ne ju këshillojmë ato që kanë të bëjnë me udhëtimin.

Ne e dimë që të shkruarit dhe të redaktuarit e përmbajtjes së mirë nuk është e lehtë. Njerëzit që e bëjnë atë mirë duhet të marrin çka për përpjekjet e tyre, sado modeste të jetë ajo dhuratë. Në shumicën e rasteve, pagesa për kontributet nuk është akoma e mundshme. Megjithatë, ne jemi të gatshëm të merremi vesh për një kompensim të vogël në të holla të gatshme për ata që do të kontribuojnë me përmbajtje interesante në bazë të rregullt. Kontribuuesve tanë më të mirë do ua japim mundësinë t’i publikojnë ato të botuara në letër.

 

    Emri Jot (e domosdoshme)

    Adresa Jote (e domosdoshme)

    Subjekti

    Mesazhi Juaj    Back to top button