Restorantet

Restorante ndërkombëtare

Nëse kuzhina ndërkombëtare është e preferuara juaj, ju jeni me fat. Ka shumë indiane, franceze, spanjolle dhe të gjitha të tjerat që mund të imagjinoni të vendosura rreth qytetit.

Ambiente Brasileiro

Adresa: Na Přikopě 22, Prague 1; www.ambi.cz

BARBAR

Adresa: Všehrdova 17, Prague 1; www.bar-bar.cz

Casa Andina

Adresa: Dušni 15, Prague 1; www.casaandina.cz

Kolkovna v Celnici

Adresa: V Celnici 4, Prague 1; www.kolkovna.cz

Kogo Ristorante

Adresa: Na Příkopě 22, Prague 1; www.kogo.cz

Los v Oslu

Adresa: Perunova 17, Prague 3; www.losvoslu.cz

Mozaika

Adresa: Nitranská 13, Prague 2; www.restaurantmozaika.cz

Sudiçka

Adresa: Nitranská 7, Prague 3; www.sudicka.cz

Ariana

Adresa: Rámová 6, Prague 1; kabulrest.sweb.cz

Ëndrra orientale e Dahabit

Adresa: Soukenická 4. Pragë 1; www.dahab.cz

Kabul Karolina

Adresa: Karolíny Světlé 14, Prague 1; www.kabulrestaurant.cz

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button