Restorantet

Restorante meksikane

Kuzhina meksikane nuk është e përhapur në Pragë dhe restorantet e vërteta meksikane që shërbejnë pjata të shkëlqyera janë të vështira për t’u gjetur. Rekomandimi ynë i vetëm do të ishte Cantina : porcione të mëdha, shërbim i mirë, çmime të arsyeshme, plus një atmosferë e mrekullueshme.

të Amigos

Në meny është një përzgjedhje e madhe e specialiteteve meksikane dhe çeke. Në vend është gjithashtu bowling, shigjeta dhe tarracë në natyrë. Fatkeqësisht, Amigos ndodhet pak jashtë qytetit në rrethin Radotin. Rryma elektrike është nga 100 në 400 CZK.

Adresa: Horymírovo náměstí 9, Prague 5; www.amigos.cz

Kantina

Adresa: Újezd 38, Prague 1; www.restauracecantina.cz

Fosil

Rryma varion nga 100 në 260 CZK.

Adresa: Millčová 25, Prague 3; www.fosil.cz

La Casa Blu

Është një bar i shijshëm, i lirë dhe i gjallë pa tym me muzikë në sfond. Duke marrë parasysh vendndodhjet në qendër të qytetit, La Casa Blue është një zgjedhje e shkëlqyer për ushqimin meksikan si fajitas dhe burrito. Këshillë: rezervoni paraprakisht për një tryezë në mbrëmje, veçanërisht të enjten deri të dielën.

Adresa: Kozí 15, Prague 1; www.lacasablu.cz

Las Adelitas

Ky restorant autentik i drejtuar nga meksikanët ka dy degë, një në Male Náměstí 13, Old Town dhe tjetra në Americká 8, Prague 2. Është ndoshta vendi më i mirë për Tex-Mex, tacos, burritos dhe enchiladas në Pragë. Është madje mirë për disa margarita përpara se të shkoni në klub në Pragë (ora e lumtur nga ora 11 e mëngjesit deri në 7 pasdite). Është një restorant i vogël, miqësor, joformal me ushqime të shijshme dhe me vlerë të mirë. Rryma elektrike është nga 150 në 210 CZK.

Adresa: Americká 8, Prague 2; www.lasadelitas.cz

Žlutá Pumpa

Adresa: Belgická 11, Prague 2; www.zluta-pumpa.info

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button