Home / Turne nëpër qytet

Turne nëpër qytet

Darkë në Bordin e Anijes

Shijoni një lundrim shumë të këndshëm prej 3 orësh. Varka niset në 19.00. Do të vijnë t’ju marrin në hotel në 18.20 – 18.30. Në lundrim përfshihet darkë bufeje shtruar në banak, aperitiv dhe një grup muzikor në bord. Çmimi normal është 790 Korona (32 €) për person. Ujdi e …

Read More »

Turne Shëtitës Falas

Datat e turneut: Çdo ditë në orën 11:00, vetëm në anglisht Si mund ta kap një ofertë Turneu Shëtitës Falas? Së pari, ju duhet të rezervoni një udhëtim me taksi nga Aeroporti drejt Pragës. Shoferi automatikisht do t’ju japë një “kupon turneu shëtitës”. Gjithçka që duhet të bëni, është ta …

Read More »