Turne nëpër qytet

Turne Superior të Pragës

“Plotë ditë në Pragë në këmbë, me varkë lumi dhe me tramvaj.” Çdo ditë në orën 11:00; zgjat 6 orë.

Superior Tour of Prague

Përfshin drekën, pijet, një lundrim me varkë dhe një udhëtim me tramvaj – çmimi CZK 1500 f.

Çmimi normal 1500 CZK për person. Nëse rezervoni edhe një transfertë nga aeroporti, paguani vetëm 770 CZK, plus merrni një marrje falas nga hoteli juaj. Kjo ofertë speciale është e disponueshme vetëm në anglisht, përveç nëse jeni në një grup prej gjashtë ose më shumë personash – atëherë ajo mund të organizohet në gjuhë të tjera (duke përfshirë gjermanisht, spanjisht, frëngjisht, italisht, portugalisht ose rusisht).

REZERVONI ONLINE DHE PËRFITO 47% ULJE

1. Ndërsa shëtisim nëpër geto hebraike , ne mund të shohim traditat dhe historinë hebraike. Getoja është e formuar nga shtëpi të vogla dhe rrugica të ngushta dhe tërheq turistët me monumentet e saj unike – Varrezat e Vjetër Hebraike, Sinagoga Vjetër-Re (ende në përdorim) dhe Muzeu Hebre.

2. Ne admirojmë historinë e pasur të Qytetit të Vjetër me kishën e mrekullueshme të St. Evropa Qendrore. Në Sheshin Wenceslas , ne shohim se ku ndodhi Revolucioni Kadife në 1989.

3. Pas një drekë tipike çeke të shërbyer në një restorant të këndshëm, marrim lundrimin tonë. Kalaja e Pragës që kurorëzon majën e një kodre piktoreske, Qytetin e Vogël, Kisha e Shën Nikollës – një xhevahir i barokut, Ura e Karlit – më e vjetra në Pragë, Teatri Kombëtar … Merrni pamje të patejkalueshme të të gjitha thesareve të Pragës nga lumi!

4. Pas lundrimit vijmë në Kalanë, zemra e vërtetë e Pragës. Udhërrëfyesi juaj ju çon nëpër të gjitha oborret, ju tregon Pallatin e Vjetër Mbretëror, Bazilikën e Shën Gjergjit, Kopshtin Mbretëror, Korsinë e Artë… dhe perlë arkitekturore të Katedrales St.Vitus. Në këtë turne me një udhërrëfyes të shkëlqyeshëm, ju mund të shikoni të kaluarën nga shekulli i 21-të.

Superior Tour of Prague

Artikuj të Lidhura

Back to top button