Turne nëpër qytet

Vintage Car Trips

Vintage Old TimersDëshironi të ndiheni sikur janë vitet 1920?

Në Pragë, asgjë nuk është më e lehtë. Për rreth 800 CZK, ju mund të merrni me qira makinën antike që i përshtatet më së miri shijes tuaj dhe të bëni një udhëtim rreth qendrës historike të qytetit. Ëndrra e ndërluftës mund të hiqet nga radhët në dukje të pafundme në semaforë, por nëse mund ta detyroni veten të injoroni masën e turistëve përreth, mund të kaloni mirë. Kjo makinë e shkëlqyer me qira mund të gjendet afër Sheshit të Qytetit të Vjetër, në Rrugën Mbretërore për në Kalanë e Pragës. Shumica e turneve nisen sipas disponueshmërisë ose sa herë që ju kërkoni. Udhëtimet zgjasin nga 30 minuta deri në një orë.

3 Veteranë

3 Veteranët ka disa makina të Praga Piccolos dhe të hershme Škoda, të cilat janë të gjitha nga fillimi i viteve 1930. Pikat e marrjes në Qytetin e Vogël janë në Rytířská, në Malé náměstí dhe në kryqëzimin e Rrugës së Parisit dhe Sheshit të Qytetit të Vjetër; dhe në Sheshin e Qytetit të Vogël (Mala Strana).

Faqja e internetit: www.3veterani.cz ; Çmimi: 1200 CZK për makinë.

Udhëtim historik me kohëmatësin e vjetër

Old Timer History Trip ka një Praga Piccolo të vitit 1928 ose një veteranë më të madh të Praga Alfa të vitit 1929. Pikat e marrjes në Qytetin e Vogël janë në Malé náměstí, në Karlova dhe në Sheshin e Qytetit të Vogël (Mala Strana). Ekziston edhe një turne dy-orësh gjatë natës (nga 1890 Kč).

Faqja e internetit: www.historytrip.cz ; Çmimi: 1-2 persona 950 CZK, 3-6 persona 1300 CZK.

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button