Restorantet

 • Japanese Restaurants

  Shumica e restoranteve japoneze në Pragë janë të mbiçmuara. Kjo është për shkak të çmimeve të larta për ushqimet e detit të freskëta, siç është…

  Lexo më shumë »
 • Restorante mesdhetare

  Praga është një vend i mrekullueshëm për të shijuar disa nga kuzhinat e këndshme mesdhetare. Për bastin më të mirë drejtohuni në Corso Cafe, Oliva…

  Lexo më shumë »
 • Restorante meksikane

  Kuzhina meksikane nuk është aq e përhapur në Pragë, dhe restorantet e vërteta meksikane që shërbejnë pjata të shkëlqyera janë të vështira për t'u gjetur.…

  Lexo më shumë »
 • Restorante indiane

  Për kuzhinë të mirë indiane, drejtohuni në Indian Jewel që ndodhet në qytetin e vjetër. Megjithëse mos i vendosni pritshmëritë tuaja shumë të larta dhe…

  Lexo më shumë »
 • Restorante ndërkombëtare

  Nëse kuzhina ndërkombëtare është e preferuara juaj, ju jeni me fat. Ka shumë indiane, franceze, spanjolle dhe të gjitha të tjerat që mund të imagjinoni…

  Lexo më shumë »
 • Restorante franceze

  E fundit në kuzhinën franceze në Pragë është Terasa u Zlate Studne. Ato shërbejnë gjithashtu ushqime tradicionale çeke dhe ndërkombëtare, dhe pjatat, pamjet dhe shërbimi…

  Lexo më shumë »
 • Restorante greke

  Për kuzhinën greke, basti më i mirë është Taverna Olympos. Ky restorant i mrekullueshëm ka çmime të arsyeshme dhe shërben ushqim grek të përgatitur nga…

  Lexo më shumë »
 • Italian Restaurants

  Ju do të jeni të llastuar për zgjedhjen me restorantet italiane në Pragë. Kuzhina italiane është shumë e popullarizuar në mesin e vendasve (shumica e…

  Lexo më shumë »
 • Restorante tajlandeze

  Disa dekada më parë, nuk kishte restorante tajlandeze në Pragë. Sot, është një histori ndryshe, me restorante tajlandeze të vendosura në të gjithë qytetin. Shumica…

  Lexo më shumë »
 • Restorante vietnameze

  Kuzhina vietnameze është e njohur në Pragë, me një numër restorantesh autentike vietnameze në të gjithë qendrën e qytetit. Komuniteti vietnamez duke qenë mjaft i…

  Lexo më shumë »
 • Restorante bifteku në Pragë

  Praga është vend i mishit, që do të thotë se adhuruesit e biftekut do të llasohen për zgjedhje. Biftekët nuk shërbehen vetëm në restorantet e…

  Lexo më shumë »
 • Burgerët më të mirë në Pragë

  Praga nuk është vërtet sinonim i hamburgerëve – dhe në fakt hamburgerët u prezantuan kryesisht në Republikën Çeke menjëherë pas rënies së komunizmit në vitet…

  Lexo më shumë »
Back to top button