Restorantet

Restorante greke

Për kuzhinën greke, basti më i mirë është Taverna Olympos . Ky restorant i mrekullueshëm ka çmime të arsyeshme dhe shërben ushqim grek të përgatitur nga kuzhinierë autentikë grekë – një domosdoshmëri absolute gjatë udhëtimit tuaj në Pragë.

Delfi

Është një restorant grek i bukur dhe modern, i rinovuar, ku mund të uleni dhe të shijoni pamjet mbi lumin Vltava. Rrjeti kryesor është mjaft i kushtueshëm, duke filluar nga 300 në 1000 CZK.

Adresa: Podolské nábř. 1, Pragë 4; www.delphi-restaurant.cz

Taverna Olympos

Është një restorant familjar me një oborr spanjol të mrekullueshëm i cili ka qenë i hapur që nga viti 1997. Sapo të hyni, do t’ju mirëpresin me shërbim të mirë në një atmosferë miqësore të shtëpisë dhe specialitete të këndshme greke. Dekorimi i restorantit duket i bukur – madje edhe luksoz. Fatkeqësisht, ky vend ndodhet në lagjen Zizkov dhe mund të jetë mjaft i vështirë për t’u arritur me transport publik. Rryma varion nga 180 në 450 CZK.

Adresa: Kubelíkova 9, Prague 3; www.taverna-olympos.eu

ATEMIS

Restoranti ndodhet në qendrën tregtare Atrium. Është një vend i mirë për një drekë të lirë, por i mungon shpirti i vet dhe ndoshta nuk është zgjidhja më e mirë për një darkë intime. Menutë e drekës ofrohen me një çmim të volitshëm prej 99 CZK. Shumica e rrjeteve janë nën 200 CZK.

Adresa: Nákupní galerie Atrium, Karlovo nám. 10, Pragë 2; www.artemisrestaurant.cz

Kavala

Kjo tavernë greke është një zgjedhje e mirë për klasikët si moussaka, tzatziki, suvlaki ose specialitete të shijshme të detit. Nëse jeni duke kërkuar për ushqim të këndshëm autentik grek me shërbim të mirë dhe nuk keni problem me çmime pak më të larta, ky është vendi më i mirë për t’u drejtuar. Rrjeti kryesor këtu shkon nga 300 në 450 CZK.

Adresa: Charlese De Gaulla 5, Dejvice; www.kavala-praha.cz

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button