Restorantet

Restorante franceze

E fundit në kuzhinën franceze në Pragë është Terasa u Zlate Studne . Ato shërbejnë gjithashtu ushqime tradicionale çeke dhe ndërkombëtare, dhe pjatat, pamjet dhe shërbimi janë të gjitha thjesht të jashtëzakonshme. Restorante të tjera franceze në Pragë priren të jenë të mbiçmuara për atë që merrni ose me cilësi të dobët. Supozoni se dëshironi një përvojë vërtet jashtë zakonshme, drejtohuni në rrethin e Trojës, në restorantin e shpellave Svata Klara . Atmosfera është unike.

Brasserie La Gare

V Celnici 3, Pragë 1; www.lagare.cz

Le terroir

Vejvodova 1, Pragë 1; www.leterroir.cz

Kafe Savoy

Vítězná 5. Praga 5; www.ambi.cz

Chez Marcel

Haštalská 12, Pragë 1; www.chezmarcel.cz

Restorant francez në Obecní Dům

Náměstí Republiky 5, Pragë 1; www.obecnidum.cz

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button