Akomodimi

Akomodimi në Pragë është relativisht i shtrenjtë dhe akomodimi i mirë buxhetor – si hotelet e vogla në pronësi familjare – mungon. Mos u habitni kur gjeni disa hotele që datojnë nga epoka komuniste, por të gjithë kanë objekte të përditësuara.

Disa hotele dhe veçanërisht pensionet nuk njohin dallimin midis një dyshe dhe një dyshe, dhe ju merrni dy krevate dyshe të shtyrë së bashku për një dopio. Vetëm hotelet e mesme dhe të larta do t’ju japin liri të pastër çdo ditë, por gjithmonë mund t’i pyesni nëse dëshironi t’i ndërroni rrobat tuaja.

Pandemia e Covid-it goditi jashtëzakonisht rëndë industrinë e hotelerisë në Pragë dhe ende duhet parë se si do të ndikojë në çmimet dhe disponueshmërinë e dhomave në vitet e ardhshme. Deri më tani, disa hotele janë mbyllur dhe disa janë shndërruar në apartamente me qira afatgjatë.

 • Hotelet që rekomandohen

  Akomodimi në Pragë është mjaft i kushtueshëm dhe akomodimi i mirë me buxhet - si hotelet më të vegjël, të drejtuar nga familja, është i…

  Lexo më shumë »
 • Lagjet, Vende për të Qëndruar

  Ekziston një zgjedhje e madhe akomodimi në Pragë, nga hotelet intime, romantike të bazuara në shtëpitë historike të qyteteve, tek hotelet luksoze ndërkombëtare të zinxhirit,…

  Lexo më shumë »
 • Ku të qëndroni në Pragë

  Nëse po mendoni të rezervoni një dhomë paraprakisht ose po planifikoni një qëndrim afatgjatë, është e rëndësishme të dini pak rreth zonave të ndryshme dhe…

  Lexo më shumë »
Back to top button