Aktivitetet

Lexoni artikuj rreth aktiviteteve të njohura dhe idetë më të mira se si të kaloni kohën tuaj në Pragë.

 • Praga në dy ditë

  Ecni në Sheshin e Qytetit të Vjetër, shikoni Orën Astronomike 'duhet ta shihni' dhe vizitoni kishën e bukur gotike të Zojës Para Tyn ose kishën…

  Lexo më shumë »
 • Dance and Music Clubs in Prague

  Ka shumë klube vallëzimi dhe muzike në Pragë, por në krahasim me baret, shumica e lokaleve të njohura të klubeve natën vonë ekzistojnë jashtë qendrës…

  Lexo më shumë »
 • Gay and Lesbian Bars and Clubs

  Alcatraz - Klub modern në Zizkov, festa çdo të shtunë të parë dhe të tretë. Tabela e derës krenohet VETËM PËR BURRA. Drake's - Një…

  Lexo më shumë »
 • Bars and Clubs

  Ne kemi mbuluar tashmë disa nga klubet më të nxehta në Pragë, por e vërteta është se ka edhe shumë të tjera për të zgjedhur.…

  Lexo më shumë »
 • Strip and Adult Night Clubs

  Rrugët anësore jashtë Sheshit Wenceslas dhe vetë Sheshi kanë përqendrimin më të lartë të klubeve të striptizimit. Klubet më të famshme dhe më të shtrenjta…

  Lexo më shumë »
 • Klubet e xhazit

  Në Zonja e Vjetër është një klub dhe restorant i sofistikuar në bodrum xhaz që tërheq emra seriozë nga e gjithë bota. Këtu luhet një…

  Lexo më shumë »
 • Klubet Rock

  Rock Café - Kjo është një disko e këndshme me muzikë live. Në katin e parë të klubit ndodhet Jim Beam Bar, një internet kafe,…

  Lexo më shumë »
 • Spas dhe masazh në Pragë

  Spa-të janë gjetur në Pragë për shumë vite dhe ato konsiderohen si një mënyrë jetike për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien nga një numër njerëzish…

  Lexo më shumë »
 • Sportet e ujit

  Sportet ujore janë një pjesë e madhe e atraksionit të Pragës, veçanërisht në muajt e verës. Ka shumë vende në qytetin e Pragës si lumenj,…

  Lexo më shumë »
 • Duke dalë në Pragë

  Praga pas errësirës ofron një gamë të gjerë vendesh ku mund të festoni gjatë gjithë natës, ose të zgjidhni një mbrëmje më të relaksuar me…

  Lexo më shumë »
 • Takime në Pragë

  Burrat çekë mund të njihen për faktin se janë shumë të lirë, johigjienikë, shovinistë, pa humor dhe madje edhe djem të mamasë të dëshpëruar. Por…

  Lexo më shumë »
 • Spa-të e birrës

  Një nga aspektet më të famshme të Republikës Çeke është birra – diçka që vlerësohet jashtëzakonisht shumë nga banorët e saj. Megjithatë, çekët nuk e…

  Lexo më shumë »
Back to top button