Turne në këmbë

Nëse dëshironi të njihni më mirë Pragën, Udhëtimet në këmbë në Pragë janë gjëja e duhur për të bërë. Bashkohuni me disa nga guidat turistike falas që punojnë vetëm me bakshish, ose blini bileta për turne më të gjata me guida të licencuara. Udhëtimet falas nuk kanë çmim fiks të biletës. Ju jeni “të lirë” të vendosni vetë se sa ju pëlqeu turneu dhe sa vlente për ju. Udhëtimet me pagesë funksionojnë kryesisht në grupe të vogla dhe janë më të përshtatura për nevojat specifike të secilit grup, ndërsa turnetë falas priren të jenë të mbushura me njerëz dhe më pak personale.

Back to top button