Ngjarjet

Në Pragë ka gjithmonë diçka që ndodh gjatë gjithë vitit. Për shumicën e ngjarjeve ju mund të blini bileta në internet ose në vend në çdo vend.

 • The International Marathon in Prague

  Kombinoni një aventurë fantastike udhëtimi me pasionin tuaj për vrapimin! Në këtë sipërmarrje të re, Maratona Ndërkombëtare e Pragës Runczech.com tani u ofron atletëve 6…

  Lexo më shumë »
 • Velká Pardubická Vrapim me vrap

  Velká pardubická është një vrapim i famshëm vrapimi me vrap në të gjithë vendin në Pardubice, Bohemi (tani Republika Çeke) që nga viti 1874. Është…

  Lexo më shumë »
 • Krishtlindjet çeke

  Ejani në Pragë në Krishtlindje dhe provoni ambientin e paharrueshëm dhe të veçantë nga tregjet e Krishtlindjeve, në koncertet fantastike të Krishtlindjeve të organizuara në…

  Lexo më shumë »
 • Çmimi i Madh i Republikës Çeke

  Grand Prix i Republikës Çeke mbahet në Circuit Brno (i njohur gjithashtu si qark Masaryk) në Kohoutovice, afërsisht 15 km në veri-perëndim të Brno, Republika…

  Lexo më shumë »
 • Easter in Prague

  Pashka është një festë shumë e rëndësishme e krishterë dhe në Pragë festohet shumë në këtë frymë. Është gjithashtu një kohë pushimi kur familjet udhëtojnë…

  Lexo më shumë »
 • Festivali Ndërkombëtar i Muzikës

  Pranvera e Pragës (Pražské Jaro) është ngjarja më e madhe vjetore. Ai përfshin artistë të shquar interpretues, orkestra simfonike dhe ansamble të muzikës së dhomës…

  Lexo më shumë »
 • pragu i vitit te ri

  Praga është një destinacion popullor gjatë festave të Krishtlindjeve, dhe e njëjta gjë vlen edhe për natën e Vitit të Ri. Festimet pëlqehen nga të…

  Lexo më shumë »
 • St. Nicholas Day in Prague

  Për vizitorët në Pragë që dëshirojnë të përjetojnë spektaklin e Mikulas, drejtohuni në Sheshin e Qytetit të Vjetër nga pasditja vonë. Tradita simpatike e Shën…

  Lexo më shumë »
 • Prague Christmas Markets

  Tregjet e Krishtlindjeve në Pragë fillojnë më 29 nëntor dhe funksionojnë çdo ditë gjatë gjithë dhjetorit deri më 1 janar. Tregjet zakonisht janë të hapura…

  Lexo më shumë »
 • Pushimet publike dhe shkollore

  Të shtunave, të dielave dhe festave publike nënkuptojnë se shumica e bankave dhe zyrave do të mbyllen. Dyqanet e zakonshme mbyllen gjithashtu të dielave dhe…

  Lexo më shumë »
Back to top button