Ngjarjet

The International Marathon in Prague

Maraton PragueKombinoni një aventurë fantastike udhëtimi me pasionin tuaj për vrapimin! Në këtë sipërmarrje të re, Runczech.com Maratona Ndërkombëtare e Pragës tani u ofron atletëve 6 gara të ndryshme në 4 nga qytetet e bukura të Republikës Çeke. Pavarësisht nëse zgjidhni garën e qytetit të madh në Pragën historike ose garën e çuditshme në mbrëmje në Olomouc barok, një garë në Republikën Çeke do të jetë një ngjarje e paharrueshme për ju dhe miqtë dhe familjen tuaj.

Qarku Runczech.com për vrapim fillon më 31 mars, me gjysmëmaratonën Hervis në Pragë, e cila ka trembëdhjetë vjet që zhvillohet dhe është ndër garat më të mira të vrapimit në Evropë. Ju gjithashtu duhet ta provoni këtë kurs, pasi është ndër më të shpejtët në botë. Rruga e garës fillon në qendrën historike të Pragës dhe kalon përgjatë lumit Vltava. Monumentet më të njohura në qytet do të shfaqen, si Kalaja e Pragës, Ura e Karlit, lagjja hebraike dhe salla e koncerteve Rudolfinum.

International Marathon in PragueNëse dëshironi një sfidë më të madhe, atëherë më 13 maj do të zhvillohet Maratona Volkswagen në Pragë. Bashkohuni me atletët e tjerë nga tetëdhjetë e nëntë vende dhe konkurroni në kursin ndoshta më piktoresk të maratonës në planet! Gara fillon dhe përfundon në sheshin e famshëm të qytetit të vjetër, pikërisht nën Orën Astronomike. Ky kurs kalon nëpër qendrën mesjetare të Pragës dhe do t’ju çojë edhe nëpër zona të tjera. Ndoshta do t’ju duhet të ngadalësoni pak për të vlerësuar vendet mahnitëse historike ndërsa jeni duke ecur në garë!

Praga është, padyshim, një qytet i mrekullueshëm, por bukuria e tij e vërtetë është vërtet e dukshme vetëm gjatë natës. Çmimi i Madh Mattoni në Pragë, më 8 shtator, do t’ju lejojë të provoni ambientin magjik të këtij qyteti të mrekullueshëm. Merrni familjen dhe miqtë tuaj dhe përjetoni një vrapim në mbrëmje nëpër rrugët e ndriçuara mirë të Pragës. Si vrapuesit fillestar, ashtu edhe ata me përvojë do ta pëlqejnë këtë kurs, sepse ka distanca pesë dhe dhjetë kilometra për t’iu përshtatur të gjitha preferencave. Nuk është e nevojshme të regjistroni kohën tuaj më të mirë për ta bërë këtë një garë të jashtëzakonshme, sepse qyteti dhe ambienti i tij mahnitës do ta bëjnë këtë për ju!

Për udhëtarët sportivë që mund të shijojnë zbulimin e zonave të tjera në Republikën Çeke, qarku i vrapimit Runczech.com ofron 3 gara shtesë në Bohemi dhe Moravi, me atmosferën e tyre magjepsëse dhe kulturën e pasur.

Maratona e Pragës23 qershor, gjysmëmaratona e Volkswagen në Olomouc do të ofrojë mënyrën e përsosur për t’i bërë pushimet tuaja të paharrueshme me familjen dhe miqtë. Ju mund të konkurroni në gjysmë maratonë, ose në ndonjë nga distancat më të vogla, për të shijuar verën që kalon nëpër këtë qytet barok, moravian, i njohur për kolonën e tij të Trinisë së Shenjtë, orën astronomike të veçantë dhe grupin e kishave, së bashku me monumentet e tjera hyjnore. .

Gjithashtu ia vlen të vizitoni Boheminë, dhe ky rajon mund të eksplorohet më së miri në këmbë. Përjetoni bukurinë e Bohemisë veriore më 16 shtator dhe vraponi në gjysmëmaratonën e Volkswagen në Ústí, ose konkurroni në gjysmëmaratonën e Volkswagen në Çeské Budějovice më 9 qershor. Kjo është pritur në qytetin më të madh të Bohemisë Jugore, i famshëm për të qenë vendlindja e birrës origjinale të Budweiser!

Për t’u regjistruar dhe për më shumë informacion, vizitoni faqen e internetit: WWW.RUNCZECH.COM

Marathon in Prague

Harvis Prague Marathon

Artikuj të Lidhura

Back to top button