Ngjarjet

Ngjarjet

The International Marathon in Prague

Kombinoni një aventurë fantastike udhëtimi me pasionin tuaj për vrapimin! Në këtë sipërmarrje të re, Maratona Ndërkombëtare e Pragës Runczech.com…

Lexo më shumë »
Ngjarjet

Krishtlindjet çeke

Ejani në Pragë në Krishtlindje dhe provoni ambientin e paharrueshëm dhe të veçantë nga tregjet e Krishtlindjeve, në koncertet fantastike…

Lexo më shumë »
Ngjarjet

Easter in Prague

Pashka është një festë shumë e rëndësishme e krishterë dhe në Pragë festohet shumë në këtë frymë. Është gjithashtu një…

Lexo më shumë »
Ngjarjet

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës

Pranvera e Pragës (Pražské Jaro) është ngjarja më e madhe vjetore. Ai përfshin artistë të shquar interpretues, orkestra simfonike dhe…

Lexo më shumë »
Ngjarjet

pragu i vitit te ri

Praga është një destinacion popullor gjatë festave të Krishtlindjeve, dhe e njëjta gjë vlen edhe për natën e Vitit të…

Lexo më shumë »
Ngjarjet

St. Nicholas Day in Prague

Për vizitorët në Pragë që dëshirojnë të përjetojnë spektaklin e Mikulas, drejtohuni në Sheshin e Qytetit të Vjetër nga pasditja…

Lexo më shumë »
Ngjarjet

Prague Christmas Markets

Tregjet e Krishtlindjeve në Pragë fillojnë më 29 nëntor dhe funksionojnë çdo ditë gjatë gjithë dhjetorit deri më 1 janar.…

Lexo më shumë »
Këshilla/Këshilla

Pushimet publike dhe shkollore

Të shtunave, të dielave dhe festave publike nënkuptojnë se shumica e bankave dhe zyrave do të mbyllen. Dyqanet e zakonshme…

Lexo më shumë »
Back to top button