Aktivitetet

Takime në Pragë

Nga këndvështrimi i një gruaje

Burrat çekë mund të njihen për faktin se janë shumë të lirë, johigjienikë, shovinistë, pa humor dhe madje edhe djem të mamasë të dëshpëruar. Por këto stereotipe negative sigurisht që nuk janë të vërteta në të gjitha rastet, dhe nëse jeni në kërkim të një shpirti binjak ose thjesht një flirt për një natë dhe planifikoni të qëndroni në Pragë për një kohë, nuk duhet të përjashtoni një çek. djalë. Në fakt, ka një mori aspektesh pozitive të bashkimit me një çek; për shembull, ndershmëria e tyre totale (ata gjithmonë do t’ju tregojnë se si dukeni – pa gënjeshtra të bardha); mungesa e frikës së tyre për angazhimin dhe kursimi i tyre, që është, sigurisht, një gjë e mirë nëse jeni në takim!

Duke pasur parasysh të gjitha zvogëlimet në gjuhën çeke, mund të jeni gjithashtu të sigurt se burrat çekë do t’ju bëjnë dush me emra kafshësh shtëpiake! Për më tepër, burrat çekë janë të modës së vjetër dhe priren të hapin dyert dhe të paguajnë faturën kur dalin në takime. Takimi i shpejtë ka goditur kohët e fundit skenën sociale të Pragës dhe nëse nuk jeni në qarkun e zhurmshëm dhe të ndezur të klubit, është një mënyrë alternative për të testuar ujërat e pishinës çeke të takimeve.

Nga këndvështrimi i një mashkulli

Gratë çeke, takimet—dhe ndoshta martesa—janë tema të nxehta në forumet e diskutimit. Do të dëgjoni shumë gjëra—që gratë çeke të gjitha kërkojnë një burrë / pas shtetësisë tuaj / paratë tuaja… Si burrë, do të dëgjoni për nënshtrimin e grave çeke. Por nga ana tjetër, do të dëgjoni nga gratë çeke që e hedhin poshtë këtë stereotip, duke thënë se kryesisht gërmojnë djemtë nga Perëndimi për qëndrimet e tyre respektuese ndaj grave. Në pamjen e madhe të gjërave, gjithçka është subjektive. Disa gra thjesht tërhiqen nga takimi me një të huaj ose duke u frymëzuar të mësojnë perspektiva të ndryshme ose janë të lodhura nga burrat vendas. Disa besojnë se çdo i huaj është i pasur; të tjerë besojnë se takimi me një të huaj do t’i ndihmojë të përmirësojnë gjuhën e tyre të dytë—dhe disa bien në dashuri pa asnjë arsye.

Por, përpara se të zhytni gishtin e këmbës në pishinën e takimeve çeke, kini parasysh: kalorësia nuk ka vdekur në këtë pjesë të botës. Priten mirësjellje të tilla si marrja e palltove dhe hapja e dyerve. Ajo gjithashtu do të presë që ju të kapni skedën. Kur hapni dyert, është e rëndësishme të mbani mend një zakon, i cili është çuditërisht i ndryshëm këtu: kur hyn në një restorant, njeriu gjithmonë kalon nga dera i pari. Gratë largohen së pari.

Këshillë: Mësoni disa fjalë çeke—do të vlerësohet.

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button