Aktivitetet

Spa-të e birrës në Pragë

Republika Çeke është pioniere e një kulture në rritje dhe popullore spa të birrës. Një vizitë në Pragë është një mundësi e shkëlqyeshme për të vizituar disa nga aktivitetet më të reja të kohës së lirë të vendit – Spa-të e birrës. Çdo objekt spa birre ndryshon, por zakonisht, një trajtim është një banjë birre – një vaskë e ngrohtë plot me një përzierje uji, birre dhe produkte birre, qoftë për një ose dy, që zgjat rreth 20 minuta për të pirë një birrë secili. Trajtime të tjera të njohura përfshijnë masazhet ose pako të nxehta me elb dhe HOPS. Jo vetëm që spa-të e birrës janë jashtëzakonisht relaksuese, por banjat e birrës janë gjithashtu të dobishme për lëkurën tuaj. Mos kini frikë – pas dushit, nuk do të keni erë birrë.

BBB Prague Beer Spa

Beer Spa BBB PRAHA është pjesë e Bier Bottich Bad Group, rrjeti më i vjetër dhe më i madh pan-evropian i banjave të birrës, i mbrojtur nga patentat dhe të drejtat e modelit të shërbimeve. Trajtimet e disponueshme këtu rrjedhin nga produktet natyrale dhe nga tradita e spa. Beer Spa BBB ofron trajtime me cilësi të lartë në një mjedis të bukur dhe modern, konsumim të pakufizuar të birrës dhe relaksim pasues në një shtrat me kashtë të vërtetë tërshëre. Këto banja nuk janë vetëm për argëtim, por mund të sjellin edhe rezultate pozitive për kujdesin ndaj trupit dhe lëkurës, siç konfirmohet nga vlerësimi afatgjatë dhe bashkëpunimi me dermatologët.

Ata gjithashtu ofrojnë strehim pikërisht në qendër të qytetit të vjetër në apartamentin BBB direkt mbi banjë.

Masná 5, Praha 1 – Staré Město; www.pivnilaznebbbpraha.cz

Hapur: Hënë–Diellë 10.00 – 22.00

Bernard Praha Beer Spa

Bernard Beer Spa ofron kura relaksuese në një ambient elegant. Trajtimet përfshijnë larjen në një banjë birre – në vaskën e madhe origjinale për dy persona – së bashku me konsumimin e pakufizuar të birrës Bernard, të cilën çdo klient e merr nga rubineti. Lëngu i banjës është një përzierje shëruese e zhvilluar dhe testuar nga Bernard Brewery, e pasur me vitaminë B dhe HOPS me cilësi më të lartë çeke nga Žatec (Saaz). Larja pasohet nga relaksimi në një dhomë ngjitur. Mund të rezervohet edhe një masazh relaksues për të shoqëruar banjën. 100% privatësia është e garantuar gjatë të gjitha trajtimeve.

Týn 10, Praha 1 – Staré město; www.pivnilaznebernard.cz

Hapur: Hënë – Die 11.30 – 22.00

SPA BEER LAND

SPA BEER LAND Beer Spa është një dhomë relaksi që ofron një trajtim unik të stilit spa, duke përdorur përbërës ekskluzivisht natyralë dhe kura të vjetra shëruese çeke. Mysafirët lahen në enë prej njëmijë litrash të punuar me dorë, të bëra nga lisi mbretëror. Banja është e mbushur me ekstrakte natyrale të përdorura në prodhimin e birrës çeke – varietete të zgjedhura të hopit, majasë së birrës dhe maltit. Përmbajtja e lartë e silikateve të hopit ndihmon në rigjallërimin e përgjithshëm dhe hapjen e poreve të lëkurës. Maja e birrës, me përmbajtjen e lartë të vitaminës B dhe enzimat aktive, nxit rigjenerimin e lëkurës. Gjatë larjes së birrës, klientët mund të derdhin vetes një sasi të pakufizuar birre të pijshëm Krušovice. Larja pasohet nga relaksimi në një shtrat me kashtë gruri, me shkëlqimin e një zjarri të hapur, duke shijuar shijen e bukës së freskët të birrës. Një sauna hop është gjithashtu në dispozicion.

Žitná 9, Praha 1 – Nové Město; www.pivnilaznespabeerland.cz

Hapur: Hënë – Die 10.00 – 22.00

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button