Aktivitetet

Tenis

Me kaq shumë mundësi për të luajtur për lojtarët e tenisit, Praga është një vend ideal për ju. Pavarësisht nëse jeni njohur tashmë me parimet bazë të tenisit dhe dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja ose nëse jeni thjesht një fillestar me një pasion në rritje për tenisin, Praga është padiskutim vendi ku mund të jeni. Me kaq shumë fusha tenisi të mahnitshme në Pragë, është padyshim e vështirë të vendosesh vetëm me një. Objektet e ofruara nga këto fusha tenisi janë të pakta; nëse preferoni fusha të brendshme apo të jashtme, ato i kanë të gjitha. Me kaq shumë trajnerë të shkëlqyer në dispozicion, të mësuarit e tenisit me siguri do të jetë një përvojë e vlefshme. Më poshtë është një listë e fushave më të pabesueshme të tenisit në Pragë. Jo vetëm që ofrojnë fusha tenisi, por shumica e tyre kanë edhe pishina dhe palestra fitnesi për ju në rast se lodheni duke luajtur shumë tenis.

Tenisi është me të vërtetë një ushtrim shumë i shëndetshëm që jo vetëm që punon trupin tuaj, por gjithashtu fokusohet në të menduarit taktik që kërkohet për të luajtur goditjet, që në fakt është një ushtrim i shkëlqyer mendor. Tenisi është i detyruar të bëjë mrekulli për format e trupit tuaj dhe një mënyrë e shkëlqyer për ju për të zhvilluar marrëdhënie ndërpersonale. Me turnetë argëtuese të mbajtura gjatë gjithë vitit, kjo ju jep një nxitje për të nxitur lojën dhe për të rritur besimin tuaj herë pas here.

Kompleksi i tenisit Štvanice

Štvanice 38, Pragë 7 – Holešovice; www.cltk.cz

Kompleksi më i vjetër dhe më prestigjioz i tenisit në Republikën Çeke ndodhet në ishullin me të njëjtin emër në lumin Vltava. Këtu do të gjeni 17 fusha balte në natyrë, 1 fushë me sipërfaqe të fortë Rebound Ace dhe 2 fusha salloni. Në dimër, 10 gjykata janë të mbuluara me çati. Publiku mund të marrë me qira gjykata gjatë ditëve të javës deri në orën 15:00, në fundjavë gjatë gjithë ditës.

Informacion: pishinë, fushë me shumë qëllime, palestër, simulator golfi.

Fusha tenisi SK Hradčany

Diskařská 1, Pragë 1 – Hradčany; www.tenispraha.cz

Keni një lojë tenis në këtë pjesë tërheqëse të Pragës pranë Manastirit Strahov. Në verë, janë gati 3 fusha balte dhe 1 fushë sintetike; në dimër janë në dispozicion 2 fusha balte dhe 1 fushë sintetike. Ju gjithashtu mund të rezervoni një instruktor profesionist (individualisht ose në grup), dhe nëse nuk keni kompletin tuaj të tenisit, mund të merrni me qira gjithçka në vend.

Tempotenis Lhotka

Ve Lhotce 4, Pragë 4 – Lhotka; www.tempotenis.cz

Ky kompleks tenisi ka gjashtë fusha balte (dy prej tyre të vendosura në një pyll të bukur) dhe një fushë sintetike sipërfaqësore. Në dimër, tre oborre mbulohen me çati të fryrë.

HIT Tenis

Jeremenkova 106, Pragë 4 – Krç; www.hittenis.cz

Një objekt tenisi dhe sporti me 9 fusha balte dhe një sallë të mbuluar – Supreme. Ju mund të rezervoni trajnime grupore, individuale ose fitnesi të udhëhequr nga instruktorë me përvojë.

Qendra Sportive VRŠA

Technologická 956, Pragë 4 – Kunratice; www.vrsasportcentrum.cz

Vendi ideal për stërvitje profesionale dhe sporte rekreative. Objektet e qendrës sportive në ofertë përfshijnë 5 fusha badminton në një sallë të përhershme, 4 fusha jashtë balte, 2 me sipërfaqe sintetike të ulur (terren artificial me mbushje) në një sallë të fryrë, 1 sipërfaqe sintetike Greenfields (terren artificial me mbushje) në sallë e përhershme, 2 fusha volejbolli në plazh si dhe 1 fushë me bar për futboll me pesë persona. Dy nga gjykatat janë gjithashtu të përshtatshme për badminton rekreativ.

Informacion: stërvitje fitnesi me zonë kardio, zonë relaksi me sauna, ambiente për stërvitje vetëmbrojtjeje.

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button