Jeta e natës

Activities

Dance and Music Clubs in Prague

Ka shumë klube vallëzimi dhe muzike në Pragë, por në krahasim me baret, shumica e lokaleve të njohura të klubeve…

Lexo më shumë »
Activities

Gay and Lesbian Bars and Clubs

Alcatraz - Klub modern në Zizkov, festa çdo të shtunë të parë dhe të tretë. Tabela e derës krenohet VETËM…

Lexo më shumë »
Activities

Bars and Clubs

Ne kemi mbuluar tashmë disa nga klubet më të nxehta në Pragë, por e vërteta është se ka edhe shumë…

Lexo më shumë »
Activities

Strip and Adult Night Clubs

Rrugët anësore jashtë Sheshit Wenceslas dhe vetë Sheshi kanë përqendrimin më të lartë të klubeve të striptizimit. Klubet më të…

Lexo më shumë »
Activities

Klubet e xhazit

Në Zonja e Vjetër është një klub dhe restorant i sofistikuar në bodrum xhaz që tërheq emra seriozë nga e…

Lexo më shumë »
Activities

Klubet Rock

Rock Café - Kjo është një disko e këndshme me muzikë live. Në katin e parë të klubit ndodhet Jim…

Lexo më shumë »
Culture/Entertainment

Masazhet Erotike të Pragës

Praga nuk është vetëm mjedisi i përsosur për shëtitje përgjatë rrugëve të bukura, romantike me kalldrëm duke zbuluar pamjet historike…

Lexo më shumë »
Kulturë/Argëtim

Klubet e natës për të rritur

Klubi i sapohapur, Night Gym, ofron gjithçka që ju nevojitet: dhoma shampanjë, kokteje të mrekullueshme, zonja mahnitëse, sallone për stërvitje…

Lexo më shumë »
Aktivitetet

Duke dalë në Pragë

Praga pas errësirës ofron një gamë të gjerë vendesh ku mund të festoni gjatë gjithë natës, ose të zgjidhni një…

Lexo më shumë »
Aktivitetet

Takime në Pragë

Burrat çekë mund të njihen për faktin se janë shumë të lirë, johigjienikë, shovinistë, pa humor dhe madje edhe djem…

Lexo më shumë »
Siguria

Marrja e një taksie gjatë natës

Marrja e një taksie në Pragë sidomos gjatë natës mund të jetë mjaft problem pasi mund të përfundoni me një…

Lexo më shumë »
Back to top button