AktivitetetRestorantet

Spa-të e birrës

Një nga aspektet më të famshme të Republikës Çeke është birra, e cila vlerësohet jashtëzakonisht shumë nga banorët e saj. Çekët nuk e pinë vetëm birrën e tyre, megjithatë, pasi ata kanë filluar ta përdorin atë edhe në banjat e birrës, që do të thotë se birra mund të mashtrojë sythat e shijes dhe të rigjallëroj trupin në të njëjtën kohë!

Kultivimi i hopit ka ndodhur në Republikën Çeke për shumë shekuj, dhe çekët besojnë me vendosmëri se birra e tyre është padyshim më e mira në botë – kjo mund të jetë arsyeja pse ata kanë konsumin më të lartë të birrës në botë. Sigurisht, turistët kontribuojnë shumë në këtë statistikë. Tani turistët dhe çekët po shijojnë birrën e përdorur në Spa, megjithëse, falë mrekullive të shkencës moderne që përcaktojnë se birra mund të rrisë qëndrueshmërinë, të ndihmojë sistemin vaskular, të relaksojë muskujt dhe të ndihmojë të gjitha funksionet trupore të funksionojnë në unison me njëri-tjetrin.

Karlovy Vary Beer Spa

Ndoshta spa-ja më e njohur çeke është në Karlovy Vary, aty mund të përjetoni një trajtim të këtij lloji në First Beer Spa . Ju mund të zhyteni në një vaskë me Royal Oak, por në të njëjtën kohë të pini sa të doni – edhe pse jo nga vaska e vërtetë ku po laheni! Duke pirë birrë, mendohet se do të ndihmojë trupin tuaj të hidratohet. Pra, ju mund të shijoni disa nga birrat më të mira në botë duke lehtësuar tensionin në trupin tuaj në të njëjtën kohë.

Beer Spa Chodovar

Këshillohet që të shijoni një ose dy gota birrë ndërsa jeni ulur në pije me flluska.

Përvoja e Beer Spa

Spaja e birrës funksionon duke përdorur tre përbërës të rëndësishëm: vetë birrën, ujin e nxehtë mineral dhe përbërësit e birrës. Mesazhet speciale mund të përmirësojnë gjithashtu përvojën, dhe këto ofrohen në Chodová Planá Beer Spa dhe Novosad Harrachov Beer Spa në Krkonoše. Kjo e fundit ofron edhe një dush të dyfishtë, kështu që ju dhe partneri juaj mund të shijoni përvojën njëkohësisht.

Nëse jeni në malet Beskids, do të gjeni një spa birre të quajtur BBB Bahenec Beer Spa , ndërsa ata në Černá Hora mund të vizitojnë Sladovna Beer Spa . Nëse planifikoni të vizitoni Pragën, duhet të vizitoni BBBeer Spa Prague (faqe interneti vetëm në gjuhën çeke), që gjendet në Qytetin e Vjetër, Masna 5 dhe konsiderohet si më i miri në qytet. Një tjetër që ia vlen të provohet është Bernad Beer Spa .

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button