Terasa u Zlate Studne

Restorantet

Restorante franceze

E fundit në kuzhinën franceze në Pragë është Terasa u Zlate Studne. Ato shërbejnë gjithashtu ushqime tradicionale çeke dhe ndërkombëtare,…

Lexo më shumë »
Back to top button