Restorant

Restorantet

Japanese Restaurants

Shumica e restoranteve japoneze në Pragë janë të mbiçmuara. Kjo është për shkak të çmimeve të larta për ushqimet e…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante mesdhetare

Praga është një vend i mrekullueshëm për të shijuar disa nga kuzhinat e këndshme mesdhetare. Për bastin më të mirë…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante meksikane

Kuzhina meksikane nuk është aq e përhapur në Pragë, dhe restorantet e vërteta meksikane që shërbejnë pjata të shkëlqyera janë…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante indiane

Për kuzhinë të mirë indiane, drejtohuni në Indian Jewel që ndodhet në qytetin e vjetër. Megjithëse mos i vendosni pritshmëritë…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante ndërkombëtare

Nëse kuzhina ndërkombëtare është e preferuara juaj, ju jeni me fat. Ka shumë indiane, franceze, spanjolle dhe të gjitha të…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante franceze

E fundit në kuzhinën franceze në Pragë është Terasa u Zlate Studne. Ato shërbejnë gjithashtu ushqime tradicionale çeke dhe ndërkombëtare,…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante greke

Për kuzhinën greke, basti më i mirë është Taverna Olympos. Ky restorant i mrekullueshëm ka çmime të arsyeshme dhe shërben…

Lexo më shumë »
Restorantet

Italian Restaurants

Ju do të jeni të llastuar për zgjedhjen me restorantet italiane në Pragë. Kuzhina italiane është shumë e popullarizuar në…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante tajlandeze

Disa dekada më parë, nuk kishte restorante tajlandeze në Pragë. Sot, është një histori ndryshe, me restorante tajlandeze të vendosura…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante vietnameze

Kuzhina vietnameze është e njohur në Pragë, me një numër restorantesh autentike vietnameze në të gjithë qendrën e qytetit. Komuniteti…

Lexo më shumë »
Restorantet

Restorante bifteku në Pragë

Praga është vend i mishit, që do të thotë se adhuruesit e biftekut do të llasohen për zgjedhje. Biftekët nuk…

Lexo më shumë »
Restorantet

Burgerët më të mirë në Pragë

Praga nuk është vërtet sinonim i hamburgerëve – dhe në fakt hamburgerët u prezantuan kryesisht në Republikën Çeke menjëherë pas…

Lexo më shumë »
Back to top button