Turne nëpër qytet

Pub zvarritet

Me gjithë sinqeritetin, nuk ka absolutisht nevojë të bashkoheni në një zvarritje në pijetore, pasi eksplorimi i qytetit vetë dhe gjetja e disa gurëve të çmuar të fshehur është mënyra më e mirë për të eksploruar Pragën. Nëse nuk jeni edhe aq aventurierë, dhe dëshironi të jeni pjesë e një feste pijesh alkoolike në gjuhën angleze, më poshtë janë disa zvarritje të rekomanduara në pijetore…

Pragë Pub Crawl

Ky zvarritje në pijetore fillon në oborrin e rrugës 24 Dlouha. Ai përfshin birrë, absinthe, verë dhe vodka falas për një orë dhe viziton të paktën tre bare, duke përfunduar në klubin më të madh në Evropë (pesë kate) me pjesën hyrëse të çmimit të zvarritjes. Do të merrni gjithashtu një bluzë falas dhe çmimi është 490 CZK. www.pubcrawl.cz

Majmuni i dehur

Kjo takohet në Orën Astronomike çdo natë në 21:45 (përveç të dielës). Nga ora 22:00 deri në 23:30, të gjitha shitësit e birrës, verës dhe vodkës janë falas, me tavolina të vendosura gjithashtu gjatë kësaj kohe për pong-in e birrës dhe një filxhan me birrë. Pjesëmarrësit do të marrin gjithashtu një goditje falas në çdo bar të vizituar dhe hyrjen VIP në klubin e natës në fund të natës. Ashtu si Prague Pub Crawl, ju do të merrni një bluzë falas. Çmimi për këtë zvarritje në pijetore është 500 CZK. www.drunkenmonkey.cz

Prague pub crawl

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button