Turne nëpër qytet

Turne me biçikletë

Bike ToursPraga është shtëpia e një rrjeti masiv të shtigjeve për çiklizëm – në fakt, ka mbi 185 km prej tyre në qytet. Megjithatë, shumë prej tyre ndërthuren me trafikun, gjë që mund të jetë problem për disa. Shtigjet e biçikletave bien në sy falë tabelave të verdha që i shënjojnë, të cilat shfaqin numrin e rrugës, për të mos humbur dhe distancën deri në fund të shtegut. Rekomandohet tërësisht që të blini një hartë të shtigjeve të biçikletave përpara se të niseni, e cila mund të blihet nga shumë librari dhe pika për qira biçikletash. Dy nga dyqanet më të mira të marrjes me qira të biçikletave janë renditur më poshtë:

Biçikletë Praha

Ky dyqan është i hapur nga ora 9:00 deri në 21:00 nga marsi deri në nëntor dhe është veshja më e madhe e biçikletave me qira në Pragë. Ato ofrojnë të dy biçikleta me qira (trekking, malore, biçikleta për fëmijë dhe tandem) dhe turne të qytetit. Ato ofrojnë gjithashtu turne të mëdha që zgjasin disa ditë, të tilla si turne nga Praga në Vjenë dhe nga Praga në Cesky Krumlov. Adresa: Dlouha 24, Praha 1; faqe interneti

BIKO Adventures Prague

Ky dyqan ofron aktivitete në natyrë për udhëtarët më aventureske, të tilla si turne me biçikletë malore në Pragë dhe turne në Kalanë Karlstejn. Biçikletat me qira janë biçikleta malore dhe biçikleta rrugore të nivelit të lartë, kështu që ato janë vërtet për të apasionuarit pas biçikletave. Megjithatë, ka turne më të lehta për më pak atletikë – në fakt, ata kanë një listë gjithëpërfshirëse turne nga të cilët mund të zgjedhin të gjithë, si dhe biçikleta për të marrë me qira, sigurisht! Adresë: Lidikka 8, Praha 5; faqe interneti

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button