Kisha e Shën Bartolomeut

Udhëtime/Ekskursione Ditore

Birraria Plzeň dhe Pilsner

Për shumë njerëz, Plzeň do të thotë birrë. Kjo është e vërtetë, të paktën, në formën gjermane të fjalës. Pilsner…

Lexo më shumë »
Back to top button