Klement Gottwald

Historia

Lufta e Dytë Botërore dhe përtej

Akumulimi i tensionit midis shumicës sllovake dhe çeke, dhe pakicës së konsiderueshme gjermane të vendit, arriti kulmin kur, gjatë vitit…

Lexo më shumë »
Back to top button