Sinagoga Klausova

Lagjet e qytetit

Josefov

Josefov, ish-qyteti hebre, u krijua nga një vendbanim tregtarësh dhe këmbyesish hebrenj që ishte ngjitur me kalimin e lashtë mbi…

Lexo më shumë »
Back to top button