Universitas Carolina Pragensis

Tërheqjet Turistike

Universiteti i Charles në Pragë

Gjatë viteve 1300, studentët e Universitetit Charles fillimisht studionin artet dhe më pas përparuan në 1 nga 3 disiplinat e…

Lexo më shumë »
Back to top button