Zelný trh

Udhëtime/Ekskursione Ditore

Brno

Špilberk dhe Petrov janë 2 kodrat që karakterizojnë Brno: Katedralja ndodhet në majë të njërës; dhe në krye të tjetrës…

Lexo më shumë »
Back to top button