Koncerte

Ngjarjet

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës

Pranvera e Pragës (Pražské Jaro) është ngjarja më e madhe vjetore. Ai përfshin artistë të shquar interpretues, orkestra simfonike dhe…

Lexo më shumë »
Tërheqjet Turistike

Kisha e Shën Nikollës (Qyteti i Vogël)

Kjo kishë e mrekullueshme barok është ndërtuar midis 1704-1755 nga Kilian Dientzenhofer, është një nga kishat më të bukura barok…

Lexo më shumë »
Back to top button