Moda

Activities

Moda dhe Pazar

Ka plot dyqane për turistët në Pragë dhe mund të blini gjithçka, nga kristali bohemian deri te bluzat e futbollit…

Lexo më shumë »
Pazar

Moda e Pragës

Nëse e keni vizituar Pragën më parë, do të bini dakord, ka shumë gra me pamje të bukur këtu. Ata…

Lexo më shumë »
Back to top button