Muzeu Rajonal

Udhëtime/Ekskursione Ditore

Český Krumlov

E vendosur 180 km larg Pragës, është një nga disa qytete që kanë ruajtur ende natyrën e vet mesjetare. Cesky…

Lexo më shumë »
Udhëtime/Ekskursione Ditore

Karlovy Vary

Karlovy Vary është resorti spa më i vizituar në Republikën Çeke, megjithëse ndoshta jo aq magjepsës dhe i famshëm sa…

Lexo më shumë »
Back to top button