Shtëpia e Madonës së Zezë

Qytet i vjetër

Rruga Celetná

Kjo rrugë ndodhet në qytetin e vjetër dhe është një nga rrugët më të rëndësishme të rrethit. Ajo është e…

Lexo më shumë »
Tërheqjet Turistike

Shtëpia e Madonës së Zezë

Kjo ndërtesë në Celetná nr. 34 u projektua nga Josef Gočár midis 1911 dhe 1912 si një ndërtesë shumëfunksionale me…

Lexo më shumë »
Back to top button