Varrezat e vjetra hebreje

Tërheqjet Turistike

Sinagogat e Pragës

Sinagoga Vjetër-Re - e njohur si sinagoga më e vjetër në Evropë, kjo ndërtesë daton në fund të shekullit të…

Lexo më shumë »
Lagjet e qytetit

Josefov

Josefov, ish-qyteti hebre, u krijua nga një vendbanim tregtarësh dhe këmbyesish hebrenj që ishte ngjitur me kalimin e lashtë mbi…

Lexo më shumë »
Back to top button