Granát Turnov

Pazar

Garnet çek

Garneti i kuq i gjakut është perlë zyrtare kombëtare çeke, e vlerësuar ndër më të mirat në botë. Garneti çek…

Lexo më shumë »
Pazar

Qendrat dhe Dyqanet Tregtare

Palladium - Kjo qendër tregtare shumë e madhe sapo u hap kohët e fundit në 2007. Ka katër kate, me…

Lexo më shumë »
Back to top button