Taksi

Siguria

Marrja e një taksie gjatë natës

Marrja e një taksie në Pragë sidomos gjatë natës mund të jetë mjaft problem pasi mund të përfundoni me një…

Lexo më shumë »
Transporti

Mbërritja në Pragë dhe Shëtitja

Autobusët e Aeroportit të Pragës për në stacionin e metrosë Dejvice nisen çdo 10 minuta nga ora 4 e mëngjesit…

Lexo më shumë »
Back to top button