Transporti

Transfertat ndërqytetëse

PAT TransfersTransfertat e Aeroportit të Pragës

Transfertat e Aeroportit të Pragës ofrojnë transferta private (duke përdorur sedan VIP, minivan ose automjete komode) drejt/nga çdo qytet apo qytet në Republikën Çeke dhe vendet fqinje. Tarifat që ne ofrojmë ka të ngjarë të jenë shumë më të lira sesa kur përdorni një taksi normale, ose për grupe më të mëdha, të ngjashme me çmimet e biletave të trenit. Megjithatë, ndryshe nga udhëtimi me tren ose autobus, me ne, ju mund ta ndërprisni udhëtimin me një vizitë disa orëshe në një vend interesant gjatë rrugës. Do të ketë vetëm një tarifë të vogël pritjeje. Gjithashtu, për një tarifë shtesë, ne mund të organizojmë një guidë profesionale.

Përmirësimi falas i minivanit

Shumica e kompanive të transferimit do të marrin deri në tre pasagjerë dhe mund të mos jenë në gjendje t’i ruajnë çantat tuaja të mëdha në automjetin e tyre sedan. Me ne, ne do të akomodojmë grupe deri në katër pasagjerë dhe bagazhin tuaj në një automjet më të madh pa pagesë shtesë. Kur rezervoni, thjesht kërkoni “Përmirësim pa minivan”.

FAQ

PAT transfersA mund të ndalemi për një drekë të shpejtë ose pushim gjatë rrugës? Po, ne jemi mjaft të lumtur që ndalojmë gjatë rrugës pa pagesë shtesë. Nëse keni nevojë për një ndalesë më të gjatë 15 minuta – ne mund të paguajmë një tarifë pritjeje.

Cilat janë avantazhet e përdorimit të transfertave tuaja në krahasim me udhëtimin me tren ose autobus ? Transfertat tona pajisen me automjete të reja dhe komode, dhe koha e udhëtimit është dukshëm më e shkurtër. Nuk ka ndalesa të tjera në rrugë nëse nuk na e kërkoni këtë (për drekë ose tualet). Nëse udhëtoni me tren ose autobus, do t’ju duhet gjithashtu të shtoni kostot për të shkuar në dhe nga stacioni në të dy destinacionet, ndërsa transfertat tona janë derë më derë dhe gjithëpërfshirëse.

Cili është mjeti më i shpejtë i udhëtimit midis Pragës dhe destinacioneve të tjera? Me përjashtim të fluturimeve (ku duhet të shtoni kohë për të shkuar në/nga aeroporti dhe koha e kontrollit), transfertat tona private janë mënyra më e shpejtë për të lëvizur.

A mund të na rekomandojë shoferi juaj ndonjë vend të këndshëm për një drekë/darkë gjatë rrugës ? Po, shoferi ynë do t’ju ndihmojë me kënaqësi me rekomandimet dhe çdo pyetje tjetër që mund të keni.

Rrugët më të njohura

PAT transfersPragë në Berlin

Rrugës për në/nga Berlini, mund të zgjidhni të ndaloni në Dresden (“Firence në Elbë”) për një vizitë të shkurtër në këtë qytet të bukur, ndoshta duke ngrënë drekë dhe duke vizituar Pallatin Zwinger dhe Kishën e Zojës (Frauenkirche). Çmimi do të jetë pak më i lartë sepse do të shtohet një tarifë pritjeje.

Pragë në Vjenë

Nëse dëshironi ta bëni më interesant udhëtimin tuaj nga Vjena në Pragë, pse të mos ndaloni rrugës në Český Krumlov (ose edhe në Linz, pasi ne kalojmë edhe këtë qytet në rrugën për në Çeský Krumlov nëse vendosni të ndaloni atje). Koha e udhëtimit do të jetë rreth 1.5 orë më e gjatë se rruga direkte (Vjenë – Pragë, e cila kalon qytetin e Brno-s), dhe do të udhëtohen 100 km shtesë, por padyshim ia vlen. Ne rekomandojmë të paktën dy orë për vizitën tuaj në Český Krumlov.

Pragë në Budapest

Transfertat nga Praga në Budapest mund të kombinohen me një vizitë të rekomanduar në Vjenë ose Bratislavë, të cilat shtrihen gjatë rrugës. Ju mund të zgjidhni të udhëtoni përmes Vjenës ose Bratislavës dhe të ndaloni atje për një vizitë të shkurtër në qytet ose thjesht një drekë etj.

Pragë në Frankfurt

Bëni një ndalesë të shkurtër në Pilsen gjatë rrugës nga ose në Frankfurt. Ne rekomandojmë të paktën dy orë për turneun e birrës Pilsen ose një orë nëse dëshironi të ndaloni në qytet.

Pragë në Linz

Qyteti i bukur i Český Krumlov ia vlen të merret në konsideratë për një ndalesë të shkurtër në rrugën nga ose për në Linz. Ne rekomandojmë të paktën dy orë për një ndalesë Český Krumlov.

Pragë në Nuremberg

Bëni një ndalesë të shkurtër në Plzen (Pilsen) në rrugën nga ose për në Nuremberg. Ne rekomandojmë të paktën dy orë për turneun e birrës Plzen ose një orë nëse dëshironi të ndaloni në qytet.

Pragë në Passau

Český Krumlov dhe České Budějovice ia vlen të merren parasysh për një ndalesë të shkurtër në rrugën nga ose në Passau. Nëse vendosni të vizitoni njërin ose të dy qytetet, ju rekomandojmë të paktën dy orë për Český Krumlov dhe një orë për České Budějovice, ose ndoshta një orë në kështjellën Hluboká. Koha dhe çmimi i udhëtimit do të jenë pak më të larta sepse do të udhëtohen kilometra shtesë dhe do të shtohet një tarifë pritjeje.

Pragë në Salzburg

Qyteti i bukur i Český Krumlov është një vend i mrekullueshëm për një ndalesë të shkurtër në rrugën nga ose në Salzburg. Ne ju rekomandojmë të paktën dy orë, ose nëse dëshironi të vizitoni qytetin ose të ndaloni për drekë, lini të paktën një orë.

Pragë në Krakov

Ndaloni gjatë rrugës për disa orë për një vizitë në Aushvic (Kampi i Përqendrimit dhe Shfarosjes së Nazistëve Gjerman) dhe vazhdoni udhëtimin tuaj për në Krakov. Lejoni të paktën dy orë për vizitën tuaj.

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button