Restorantet

Restorante Amerikane

Në Pragë, ushqimi perëndimor, veçanërisht kuzhina amerikane, ka gjetur vendin e duhur dhe sot është popullor si nga vendasit ashtu edhe nga vizitorët. Rekomandimi ynë është Hard Rock Cafe Prague ose The Globe Bookstore and Café – me ata që nuk mund të gaboni. Më shumë opsione janë renditur më poshtë.

Bari i Belushit

Adresa: Odborů 4, Prague 2; www.belushis.com

Bohemia Bagel

Adresa: Lázeňská 19, Prague 1; www.bohemiabagel.cz

Bohemia Bagel

Adresa: Masná 2, Prague 1; www.bohemiabagel.cz

Bohemia Bagel

Adresa: Dukelských Hrdinů 48, Prague 7; www.bohemiabagel.cz

Kafeja Hard Rock

Adresa: Malé nám. 142, Pragë 1; www.hardrockcafe.cz

La Boca

Adresa: Truhlářská 10, Prague 1; www.laboca.cz

TGI Premte

Adresa: Na Příkopě 27, Prague 1; www.tgifridays.cz

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button