Malá Strana

Turne në këmbë

Shëtitja Malá Strana

Mund të përkthehet si 'Qyteti i Vogël' në anglisht, por mos u mashtroni – Malá Strana është një nga atraksionet…

Lexo më shumë »
Lagjet e qytetit

Lesser Town (Malá Strana)

Lagjja e Vogël (Mala Strana), e quajtur fillimisht Qyteti i Ri i Pragës dhe më vonë i quajtur Qyteti i…

Lexo më shumë »
Lagjet e qytetit

Katër të katërtat e Pragës

Praga, deri rreth vitit 1800, përbëhej vetëm nga 4 qytete të veçanta që kishin 4 sheshe qytetesh, të cilat ishin…

Lexo më shumë »
Accommodation

Lagjet, Vende për të Qëndruar

Ekziston një zgjedhje e madhe akomodimi në Pragë, nga hotelet intime, romantike të bazuara në shtëpitë historike të qyteteve, tek…

Lexo më shumë »
Back to top button