Aktivitetet

Volejboll plazhi

Volejbolli i plazhit luhet në plazhet me rërë nën rrezet e diellit, duke e bërë eksperiencën të këndshme dhe të vlefshme. Volejbolli në plazh është shumë më i lehtë në krahasim me volejbollin e brendshëm. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për strukturën ose madhësinë tuaj në volejbollin e plazhit, ndryshe nga volejbolli i brendshëm. Duke qenë se volejbolli në plazh nuk ka trajnerë, do të keni mundësinë të eksperimentoni dhe të luani sipas çdo strategjie që besoni se është e duhura; kjo ju jep një nxitje të egos shumë të nevojshme. Muzika magjepsëse dhe spektatorët entuziastë e rrisin shumë argëtimin e lojës.

Turnetë e volejbollit të plazhit organizohen pothuajse çdo javë në Pragë, duke ofruar një aktivitet rekreativ si askush tjetër. Këto janë gjithashtu të disponueshme për fëmijë dhe amatorë. Nëse nuk jeni në dijeni të rregullave të volejbollit në plazh, mund të rezervoni vetë një instruktor dhe të bëheni profesionist në këtë lojë brenda një kohe të shkurtër. Me kaq shumë plazhe dhe fusha për të zgjedhur, do të ishte për të ardhur keq nëse nuk do të provonit fatin tuaj në këtë lojë ndërsa jeni në Pragë. Gjatë stinës së verës preferohet volejbolli në plazh; në dimër, ju gjithmonë mund të luani volejboll të brendshëm, pasi shumë plazhe kanë fusha të brendshme. Ajo që është edhe më emocionuese është se ju mund të merrni me qira edhe një gjykatë me miqtë tuaj dhe të kaloni kohën më të mirë të jetës suaj!

Parku i stilit të lirë Modřany

Vltavanů, Pragë 4 – Modřany; www.freestylepark.cz

Përzierja e duhur e adrenalinës, sportit dhe argëtimit pikërisht në lumin Vltava. Atletët do t’i vlerësojnë vërtet 4 fushat me rërë për volejboll plazhi, futboll në plazh ose hendboll. Freestyle Park ndodhet në kryqëzimin e një piste popullore në linjë të Pragës dhe shtegut të çiklizmit që të çon nga Podolí në Komořany.

Informacion: një qark për shënjimin e distancës për patinazh në linjë, terren bowling petanque, sporte ujore (wakeboarding, wake surfing, etj.), zonë për fëmijë, park BMX…

Plazhi Braník

Za Mlýnem 10, Pragë 4 – Braník; www.beachbranik.cz

Gjatë sezonit veror, kompleksi ofron 4 fusha për volejboll plazhi dhe 2 fusha të mbyllura në dimër. Nëse dëshironi, mund të huazoni të gjithë kompletin e nevojshëm ose të rezervoni një instruktor në recepsion.

Klubi plazhi Prague Pankrác

Rr. Horáčkova, Pragë 4 – Pankrác; www.beachklub.cz

Bashkohuni në një turne ose merrni me qira një fushë me miqtë tuaj. Falë këtij kompleksi që pret volejboll të klasit të lartë, fushat plotësojnë standardet më të kërkuara. Janë 7 fusha të hapura në dy salla me ngrohje në sezonin e dimrit, 8 fusha në verë.

Akademia e volejbollit në plazh Domyno

Novodvorská 14, Pragë 4 – Lhotka; www.beach.domyno.cz

Akademia e volejbollit në plazh është pjesë e kompleksit sportiv më të gjerë Domyno. Përveç 4 fushave të volejbollit të plazhit dhe sallës së mbuluar dimërore, kompleksi ofron lehtësira për tenis, regjistrim në programin e fitnesit ose testimin e ushtrimeve aerobike HEAT.

Klubi plazhi Strahov

Sportovní areál Strahov 1230, Pragë 6 – Břevnov; www.beachpraha.cz

Salla e ngrohur me rërë Strahov duke përdorur teknologjinë gjermane REHAU ishte projekti i parë në Evropën Qendrore dhe Lindore. Arena është e ndryshueshme me tre fusha/fusha kryesore për volejboll, futboll, hendboll dhe badminton, të konfigurueshme sipas nevojës. Jashtë ka 4 fusha të tjera për volejbollin në plazh, një fushë futbolli me terren të gjeneratës së tretë dhe një sauna në natyrë.

Klubi i plazhit Ládví

Chabařovická 4, Praga 8 – Kobylisy; www.beachklubladvi.cz

Kompleksi më i madh i volejbollit të plazhit në Evropën Qendrore ka 15 fusha të jashtme gjatë verës dhe 6 fusha gjatë dimrit në sallën e ngrohur me kube me fryrje. Ju mund të merrni pjesë në kampet stërvitore të volejbollit në plazh për fillestarët dhe në turnetë më të avancuar ose të fundjavës.

Artikuj të Lidhura

Back to top button