Këshilla/Këshilla

Turizmi Kongresi

Për një periudhë relativisht të shkurtër kohore, Praga është bërë një nga destinacionet kryesore të kongreseve në Evropë. Janë ndërtuar hotele moderne, duke ofruar një gamë të gjerë ambientesh konferencash dhe shërbime të përditësuara. Qendra e Kongresit të Pragës është modernizuar gjerësisht, dhe aeroporti ndërkombëtar është zgjeruar gjithashtu dhe ka zgjeruar shërbimet e tij për të përfshirë ambientet e konferencave.

Praga gëzon avantazhin kryesor të pozicionit të saj ideal në zemër të Evropës. Dhjetëra fluturime janë planifikuar për në Pragë çdo ditë. Kryeqyteti është bërë gjithashtu një destinacion kryesor për linjat ajrore buxhetore (veçanërisht nga MB), duke e bërë udhëtimin në Pragë të lirë dhe të përshtatshëm. Kapaciteti i përgjithshëm i objekteve të konferencave në Republikën Çeke është pothuajse 50,000, të gjitha gjenden në institucionet moderne.

Qendrat më të mëdha të Konferencave të Pragës

  • O2 Arena (kapaciteti 17 000)
  • Qendra e Kongresit të Pragës (kapaciteti 9 000)
  • Pallati i Panairit (kapaciteti 3 300)
  • Kalaja e Pragës (kapaciteti 1 700)
  • Shtëpia e Komunës (kapaciteti 1 425)
  • Pallati Žofín (kapaciteti 830)

Kongresi dhe ambientet e konferencës

Qendra e Kongresit të Pragës

Qendra e Kongreseve të Pragës është një nga qendrat më të mëdha dhe më të rëndësishme të kongreseve në Evropën Qendrore. Në vitin 2000, punimet e rinovimit të ndërtesës përfunduan dhe ndërtesa tani është plotësisht e modernizuar. U shtuan gjithashtu një hotel i madh dhe ambiente zyrash. Qendra ofron 20 salla dhe 50 dhoma me kapacitete që variojnë nga 12 deri në afro 3000 persona. Gama e gjerë e mjediseve të takimeve, banketeve dhe ekspozitave, duke përfshirë shërbimet përkatëse, është ofruesi më i madh dhe më gjithëpërfshirës i shërbimeve të kongreseve dhe konferencave në Pragë dhe në të gjithë tregun kombëtar. faqe interneti

Žofín

Nga ana tjetër, në sallat historike të konferencave të Žofín, do të ndjeni atmosferën idilike të Pragës së vjetër. Struktura e Neo-Rilindjes përfundoi në 1886 dhe në 1992-94 u rindërtua gjerësisht. Sot ndërtesa ofron dhoma ekskluzive për konferenca, kongrese dhe takime të tjera biznesi, si dhe ballo përfaqësuese dhe ngjarje të tjera shoqërore. faqe interneti

Shtëpia e Komunës

Ju gjithashtu mund të organizoni kongresin ose konferencën tuaj në ambientet e Shtëpisë Komunale, ndërtesa më e spikatur e Art Nouveau në Pragë. Ndërtesa ofron 15 salla konferencash me një kapacitet total prej 1000 vendesh. faqe interneti

Kalaja e Pragës

Nëse jeni duke kërkuar për një vend të jashtëzakonshëm për një konferencë, atëherë Kalaja e Pragës është një prej tyre. Ka pesë salla konferencash në dispozicion të klientëve potencialë, duke ofruar një kapacitet total prej gati 2,500 vendesh. faqe interneti

Shoqata e Turizmit të Kongresit të Pragës

Shumë agjenci janë anëtarë të Shoqatës së Turizmit të Kongresit të Pragës . Në faqen e internetit të shoqatës, do të gjeni burime rreth agjencive të udhëtimit të specializuara në ofrimin e shërbimeve të kongreseve dhe konferencave në Republikën Çeke, duke përfshirë kontaktet për hotelet e përshtatshme për organizimin e një kongresi. Shoqata e Turizmit të Kongresit të Pragës ka mbi 50 anëtarë.

Artikuj të Lidhura

Back to top button