Aktivitetet

Vrapimi

Vrapimi është një nga aktivitetet e sipërpërmendura në natyrë. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të djegur disa kalori, për të qëndruar në formë dhe gjithashtu për të shijuar një shije të madhe në natyrë. Vrapimi nganjëherë përmendet si mënyra më efikase për të qëndruar në formë dhe për të humbur peshë. Peizazhet e bukura të Pragës i ofrojnë çdo personi mundësinë e përsosur për një larmi të madhe aktivitetesh fitnesi në natyrë. Praga e çon ushtrimin e vrapimit dhe vrapimit në një nivel krejtësisht të ri. Ai kombinon dy hobi të shkëlqyera së bashku: vrapim të këndshëm dhe turne historike. Këto turne në Pragë janë të hapura për të gjithë dhe janë për vrapues me përvojë dhe amatorë. Ndërsa bëni një vrap rreth qytetit historik të Pragës, do t’ju bashkohet një vrapues udhërrëfyes turistik, i cili do t’ju mbajë shoqëri dhe do t’ju ndriçojë me historinë dhe kulturën e pasur dhe të thellë të qytetit në të njëjtën kohë. Njerëzit e Pragës kanë revolucionarizuar vërtet artin e turneut dhe kanë ngritur thjeshtësinë e thjesht të vrapimit nëpër një qytet.

Turne Vrapimi në Pragë

náměstí Jiřího z Lobkovic 4, Praga 3 – Vinohrady; www.runningtoursprague.com

Hidhni një vrap nëpër qendrën historike të Pragës nën drejtimin e një instruktori me përvojë në vend. Rrugët janë nga 7 deri në 14 km të gjata dhe mund të fillojnë menjëherë nga hoteli juaj.

Vrapimi me shkopinj

Ladronka, Pragë 6 – Břevnov; www.behsholemi.cz

Stërvitje praktike dhe ushtrime me shkopinj vrapimi. Ngjarjet gjysmëditore zhvillohen në fundjavë në Ladronka të Pragës. Nëse nuk keni shkopinj tuajin, mund të merrni me qira disa në madhësinë tuaj për t’i provuar.

Artikuj të Lidhura

Back to top button