Tërheqjet Turistike

Bashkia e re

Bashkia e Re është një trashëgimi kulturore kombëtare. Përdoret për shumë ngjarje kulturore dhe sociale, duke përfshirë ceremonitë e dasmave. Bashkia e Re është qendra administrative e lagjes së qytetit të ri të Pragës. Në 1419 ishte vendi i parë nga tre mbrojtjet e Pragës.

Vendndodhja: Prague 2, Karlovo náměstí 23

Orari i hapjes: Kulla – çdo ditë përveç të hënave 10:00 – 18:00 (maj – shtator); Sallat – gjatë ekspozitave çdo ditë përveç të hënave 10:00 – 18:00

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button