Tërheqjet Turistike

Kopshtet Botanik

Troja jo vetëm që pret një kopsht zoologjik të madh dhe Chateau Troja , por ka edhe kopshte botanike të qytetit, të fshehura në pyll në veri të kështjellës. Kopshtet botanike përmbajnë një vresht, një kopsht japonez, disa serra dhe pamje të mrekullueshme mbi Pragë. Kopshti është në zhvillim të vazhdueshëm dhe ekspozita të reja po shfaqen. E fshehur në pyll pak më lart në kodër, ka gjithashtu një serë spektakolare, me lakim, Fata Morgana (të njëjtat orë por të mbyllura të hënën), me flutura që fluturojnë mes shkretëtirës dhe bimëve tropikale.

Hapur: Mars 09:00-17:00; Prill-Tetor 09:00-18:00; Nëntor-Shkurt 9:00-16:00. Pranimi: 120 CZK. Turne me guidë në gjuhë të huaja janë të mundshme. faqe interneti

Botanic Garden

Artikuj të Lidhura

Lexoni gjithashtu
Close
Back to top button